Heeft u een te volle boekenkast of moet iemand in uw familie naar een verzorgingshuis en kan de inhoud van de boekenkast niet mee? Of misschien is iemand uit uw familie overleden en moeten spullen, zoals boeken, snel uit de woning. Al deze boeken kunt u doneren aan De Boekentuin Alkmaar. Wij zorgen, dat deze boeken goed terecht komen.

Brengen van de boeken

Boeken bij ons afgeven kan alleen op afspraak op de Berenkoog 35 te Alkmaar (voormalig VSM-gebouw). Voor de deur parkeren is mogelijk. Een afspraak maken kan via ons contactformulier. Of bel (of  WhatsApp) 06-41934899.

Ophalen van de boeken

Kunt u de boeken niet langsbrengen? Wij komen de boeken gratis (vanaf 2 dozen of 50 boeken) ophalen. Afhankelijk van de afstand plannen we een ophaalmoment met een vrijwilliger / koerier, die de boeken komt ophalen. De boeken  hebben we graag in stapelbare gesloten dozen om het transport te vergemakkelijken. Losse boeken of verpakt in vuilniszakken kunnen wij helaas niet ophalen. Voor het maken van een afspraak, kunt u ons telefonisch of via WhatsApp bereiken via het telefoonnummer 06-41934899 of via het contactformulier (op deze website).

Welke boeken willen we niet

Daar kunnen we makkelijk in zijn, want we nemen alle soorten boeken aan. Studieboeken, encyclopedieën, tijdschriften, bibliotheekboeken, noem maar op! Ook als ze stuk of incompleet zijn of heeft iemand koffie op gemorst; ons netwerk is blij met boeken, die nog wel een keer gelezen of hergebruikt kunnen worden.

Terug naar de top knop