Heeft u een te volle boekenkast, of bent u verantwoordelijk voor iemand zijn/haar boekenkast waarvan de inhoud nergens terecht kan? Wij zorgen dat deze boeken goed terecht komen!

Wij zetten de boeken die verkoopbaar zijn in onze online winkels, de rest doneren we aan maatschappelijke instellingen die ze weer doorgeven aan mensen die het moeilijk hebben. Zie ook de pagina bestemming van de boeken.

Brengen van de boeken

Let op! Momenteel zijn we hard bezig om onze opslag opnieuw in te delen, daarom nemen wij tot Mei 2023 helaas geen boeken meer aan.

Boeken bij ons afgeven kan alleen op afspraak. Een afspraak maken kan via ons contactformulier of via WhatsApp: 06-41934899.

Ophalen van de boeken

Kunt u de boeken niet langsbrengen? Tot maximaal 15 kilometer van Alkmaar komen wij vanaf twee volle dozen of 100 boeken de boeken gratis ophalen.

Afhankelijk van de afstand plannen we met een vrijwilliger een ophaalmoment. De boeken hebben we graag in stapelbare, gesloten dozen om het transport te vergemakkelijken. Helaas is het niet mogelijk om losse boeken of boeken verpakt in (vuilnis)zakken op te halen.

Welke boeken ontvangen wij graag

We nemen alle soorten boeken aan. Studieboeken, Encyclopedieën, Tijdschriften, Bibliotheekboeken, noem maar op! Stuk of incompleet; ons netwerk is blij met alle boeken die nog leesbaar of bruikbaar zijn!

Bestemming van de boeken

De boeken die nog verkoopbaar zijn komen in onze online winkels. Zo zorgen we ervoor dat de stichting haar werk kan blijven doen.

De niet verkoopbare boeken doneren wij aan maatschappelijke instellingen die ze weer door geven aan mensen die het moeilijk hebben of die de boeken hard nodig hebben.

Zie de pagina Bestemming van de boeken voor uitgebreide informatie over waar de boeken precies terecht komen.

Een afspraak maken

Let op! Momenteel zijn we hard bezig om onze opslag opnieuw in te delen, daarom nemen wij tot Mei 2023 helaas geen boeken meer aan.

Voor het maken van een afspraak, kunt u ons bereiken via het contactformulier. Of bel of Whatsapp naar 06-41934899.

 

 

Terug naar de top knop