Sinds 2019 is onze online boekenwinkel gevestigd in het bedrijvenverzamelgebouw “De Ondernemerstuin” te Alkmaar. Onze niet-gesubsidieerde stichting is al meer dan 10 jaar actief met een wisselend aanbod van goederen.

In de afgelopen 6 jaar hebben we ons gespecialiseerd in de online verkoop van een bijzonder assortiment aan antiquarische, nieuwe en tweedehands boeken. Deze zeldzame, speciale en bijzondere boeken vind je niet in een doorsnee boekhandel

Ons boekenmagazijn heeft veel boeken die een cultuur-historische waarde hebben, van 1815 tot heden. Met meer dan 20.000 boeken verspreid over diverse websites zijn we een middelgrote aanbieder van literatuur, geschiedenis, psychologie, filosofie, thrillers, strips, folklore, Engelstalig, kunst, atlassen, reizen en koken. Ook hebben we vaak mooie partijen om op kofferbakmarkten, rommelmarkten en braderieën te staan. Even digitaal rondsnuffelen op de webshops is dan ook meer dan de moeite waard!

Zie Online Winkels

Wat maakt De Boekentuin Alkmaar zo bijzonder?  

Wij ondersteunen onze vrijwilligers in het opbouwen en aanleren van vaardigheden of helpen deze te verbeteren. Onze vrijwilligers zijn veelal mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, en hier hebben ze een zinvolle dagbesteding. Ter voorkoming van het raken in een sociaal isolement en om de re-integratie op de arbeidsmarkt te bevorderen. 

Zie ook Onze Missie en Doelen.

Bovendien grenst ons kantoor en magazijn aan Hortus Alkmaar. Ons uitzicht op deze prachtige tuin inspireert ons en geeft onze vrijwilligers een zweem van rust. 

Terug naar de top knop