Sinds 2019 is onze online boekenwinkel gevestigd in het bedrijvenverzamelgebouw “De Ondernemerstuin” te Alkmaar. Onze ongesubsidieerde onafhankelijke stichting is al meer dan 10 jaar actief met een wisselend aanbod van goederen.  

De laatste 6 jaar hebben we ons gespecialiseerd in de online verkoop van een bijzonder assortiment aan antiquarische, nieuwe en tweedehands boeken. Deze zeldzame, speciale en vreemde boeken vind je niet in een doorsnee boekhandel.  

Ons boekenmagazijn heeft veel boeken die een cultuur-historische waarde hebben, van 1815 tot heden. Met meer dan 20.000 boeken verspreid over diverse websites zijn we een middelgrote aanbieder van literatuur, geschiedenis, psychologie, filosofie, thrillers, strips, folklore, Engelstalig, kunst, atlassen, reizen en koken. Ook hebben we vaak mooie partijen om op kofferbakmarkten, rommelmarkten en braderieën te staan. Even digitaal rondsnuffelen op de websites is dan ook meer dan de moeite waard!

Wat maakt De Boekentuin Alkmaar zo bijzonder?  

Ons kantoor en magazijn grenst aan De Hortus Alkmaar. Ons uitzicht op deze steeds veranderende groen inspireert ons en geeft onze vrijwilligers een zweem van rust. Deze vrijwilligers bestaan veelal uit mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in het kader van een zinvolle dagbesteding, ter voorkoming van het raken in een sociaal isolement en om de re-integratie op de arbeidsmarkt te bevorderen. 

Werken voor De Boekentuin? 

Onze vacatures worden geplaatst op www.Teamvrijwillig.nl
Daar vind je onze uiteenlopende vacatures van administratief medewerker tot koerier.  Wil jij bij ons werken, maar weet je niet welke functie het beste bij je past? Neem contact met ons op!

Terug naar de top knop