Scroll down to content
Let op! Momenteel zijn we hard bezig om onze opslag opnieuw in te delen, hierdoor nemen wij tot Mei 2023 geen nieuwe boeken aan!

Ben jij op zoek naar een goed, betaalbaar boek? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bij ons koop je niet alleen een boek, maar help je ook onze stichting om boeken een tweede leven te geven.

Boeken doneren

Heeft u een te volle boekenkast? Of wilt u simpelweg wat boeken doneren en ervoor zorgen dat ze goed terecht komen? U kunt deze boeken doneren aan De Boekentuin Alkmaar. Ook als de boeken stuk of incompleet zijn, is ons netwerk blij met alle boeken die nog lees- of bruikbaar zijn.

Om boeken te doneren kunt u een afspraak maken via ons contactformulier, of via WhatsApp: 06-41934899. Wij zijn geen fysieke winkel en daarom helaas niet zonder afspraak te bezoeken.

Zie voor meer informatie de pagina Boeken doneren.

Leer meer over ons

Bestemming van de boeken

Missie en doelen

Werken bij de boekentuin 

Wij kiezen binnen de stichting voor kleinschaligheid en een persoonlijke benadering. De vrijwilliger met zijn/haar kennis en kunde staat hierbij centraal. Bij ontwikkeling van andere vaardigheden en talenten geven wij hier de nodige sturing en aanwijzingen.

Zie deze pagina voor informatie over wat wij op het moment te bieden hebben.

Terug naar de top knop